dimarts, 25 de novembre del 2008

Assemblea General Amipa 24/11/08


Associació de Mares i Pares d'Alumnes de

l'Escola Municipal de Música Antoni Torrandell

Edifici del Pes des Bessó

c/ Dureta s/n 07300 Inca



ACTA DE L'ASSEMBLEA DE L'AMiPA 24/11/2008


1. Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior


Es procedeix a la lectura i s'aprova sense cap al·legació. S'acorda que les actes es penjaran al bloc de l'Amipa



2. Estat de comptes de l'Amipa


Antoni Salvà explica que el saldo actual és de 1517,64 € comptant els ingressos de les 12 famílies que s'han fet socis de l'Amipa. S'acorda fer una nova campanya de captació de socis, bé directament parlant amb amics i coneguts amb fills a l'escola, bé a través d'un mailing a totes les famílies amb algú matriculat a l'escola. Dins el mailing s'explicaran les activitats i gestions que du a terme l'Amipa i s'hi inclourà un formulari d'inscripció.


Informació de les gestions duites a terme el curs passat


Antoni Salvà explica les gestions duites a terme des de la darrera assemblea general:


  • Al concert de final de curs es va fer una lectura de les reivindicacions que l'Amipa ha estat fent a l'Ajuntament per intentar millorar la gestió i el funcionament de l'Escola.
  • Es varen presentar al·legacions contra la pujada de quotes del 15 % aplicada unilateralment per l'Ajuntament, sense tenir en compte els nostres arguments. Al Boib de 23 de setembre, varen sortir publicades les noves quotes, sense que cap al·legació s'hagués contestat personalment. A una reunió amb la regidora responsable de l'escola, Maria Payeras, es va demanar perquè no s'havien contestat. La regidora va dir simplement que no sabia res del tema. Resulta que al mateix Boib, s'havia donar una resposta general desestimant totes les al·legacions... i un més després la regidora no en sabia res! Aquest fet provoca la indignació dels assistents, pel menyspreu que suposa.
  • Ha canviat l'empresa que gestiona bona part del professorat. Hi ha hagut algun problema puntual com la dificultat per trobat professor per piano complementari. Seguirem demanant a l'Ajuntament que convoqui d'una vegada les places que estan pressupostades per tal de garantir un poc més d'estabilitat del professorat.
  • Respecte a les obres de l'edifici de l'escola, sembla que encara no se sap res. Pilar Albertí diu que a la darrera reunió del patronat de l'escola, la regidora va comentar que havien aconseguit una subvenció per fer les obres. Intentarem aclarir aquest punt.
    Antoni Salvà demana que tothom avisi de les deficiències que es detectin per anar presentant-les per escrit a l'Ajuntament a veure si així n'arregla alguna.

  • Sol·licitud d'un Consevatori de grau elemental i mitjà a Inca. A partir de la proposta de l'Amipa, tots els grups polítics de l'Ajuntament varen estar d'acord en fer aquesta sol·licitud. Des d'aquell ple, sembla que no s'ha fet cap passa. Per això, mirarem de fer gestions directament amb la Conselleria per tal d'agilitzar el tema.



Propostes d'activitats de l'Amipa per a aquest curs.



  • Fer el mailing per captar socis
  • Respecte al concert de Nadal, que sembla que serà dia 17 o dia 19 de desembre, es parla d'organitzar un poc de picada després. Es proposarà que cada alumne dugui alguna cosa, repartint-se dolç i salat. L'Amipa posaria les begudes.
  • Pel que fa a la compra d'algun instrument, es decideix esperar a final de curs i estudiar-ho juntament amb la direcció de l'escola.



Precs i preguntes

Antoni Salvà comunica que la nova tresosera de l'Amipa serà Francisca Villegas, en substitució de Pere Quetglas.



Sense més assumptes a tractar, s'aixeca la sessió.