dijous, 18 de desembre del 2008

Agraïments Nadalencs

Mentre escoltava les paraules del primer tinent de batlle durant el concert de Nadal d'aquest dimecres 17 de novembre de 2008, en què es va prodigar en agraïments, em vaig adonar que els agraïments no estaven ben formulats i que en mancaven uns quant més. Per això m'he animat a corregir les deficiències:
- Gràcies a l'alumnat de l'escola, que pateix les deficiències tant de l'edifici com de la planificació i el funcionament resignadament i sense queixar-se, i té la voluntat d'esforç i sacrifici per seguir endavant amb la seva formació musical.
- Gràcies al professorat de l'escola per posar tot el seu entusiasme en la formació dels nostres fills i filles, malgrat la seva precarietat laboral provocada per la manca de dotació de places definitives que fa reiteradament l'ajuntament, tot i tenir-les pressupostades.
- Gràcies a tots els pares i mares que, malgrat la crisi, fan l'esforç de pagar les inflades i pujades quotes amb què l'ajuntament ens ha obsequiat aquest curs.
...
- Gràcies a la banda de tambors i trompetes per no assetjar durant el nostre concert, cosa que ens hagués impedit poder escoltar els nostres fills i filles.
- Gràcies al temps (atmosfèric), que amb la seva benevolència, ha fet pujar la temperatura exterior 4 o 5 graus respecte d'aquests dies passats, i ha permès que els nostres fills i filles no tremolassin tant durant el concert dins aquest magnífic i ben climatitzat saló d'actes.
- Gràcies també a l'esforç de concentració que fan tant el professorat com l'alumnat durant les classes, per mirar de diferenciar els sons de la seva pròpia aula amb els de les aules veïnes.
- Gràcies a la Sort que ha permès que durant tots aquests anys no hagi passat cap fet greu dins un edifici que té un munt de mancances a nivell de seguretat.

Ara crec que els agraïments són un poc més complets.

Molts d'anys i bones festes.
Bartomeu Bonet