divendres, 2 de juliol del 2010

Convidada i full d'inscripció per al curs 2010-2011

Benvolguts pares i mares,
L'actual junta directiva de l'AMiPA hem estat treballant, des del primer moment i al llarg d'quests darrers tres cursos escolars, per tal de contribuir a la millora del funcionament de l'escola i també a la defensa dels drets de pares, mares i alumnes, dos camps en els quals hi ha molta feina a fer.
Per fer el seguiment i el control d'aquests i d'altres temes que afecten directament el funcionament de l'escola, i poder tenir veu dins del Consell d'Administració de l'escola, vos demanam la vostra participació, tant testimonial com també econòmica, amb la qual puguem contribuir a millorar el centre i la seva dotació.
A l'assemblea general de dia 12 de juny de 2008 es va aprovar una quota de 20 € per família i per a tot el curs per formar part de l'associació. Heu de fer l'ingrés al següent nº de compte de Sa Nostra: 2051 0109 66 1046647563. Recordau que el podeu fer a qualsevol oficina bancària, a un caixer automàtic o per Internet. A la secretaria de l'escola o en aquest enllaç trobareu el formulari d'inscripció a l'AMiPA. L'heu d'omplir amb les vostres dades i l'heu de retornar a la secretaria de l'escola, juntament amb el rebut del pagament.

Vos recordam que estam oberts a qualsevol suggeriment que pugueu tenir al correu electrònic
amipa.emmat@gmail.com i que trobareu informació de l'associació a l'espai www.amipaemmat.blogspot.com.

A començament del curs vinent rebreu oportunament la convocatòria perquè pugueu participar l'Assemblea General de l'associació, on podreu participar, donar la vostra opinió i influir en les seves línies d'actuació.
Animau-vos a participar!

El president

Antoni Salvà Salvà